srijeda, 27. travnja 2022.

Otvorena učionica na otvorenom

Utorak, 26.4.2022. bio je sretan i veseo dan u I. osnovnoj školi Bjelovar jer je otvorena nova učionica na otvorenom. Svečanom otvorenju prisustvovali su predstavnici medija, roditelji i predstavnici tvrtki koje su donirale sredstva za izgradnju učionice. To su bjelovarske tvrtke Prima, Jilk, Coner i Šikač te nakladnička kuća Profil Klett, kojima se još jednom od srca zahvaljujemo.
Svečanost su uveličali učenici 2.b razreda, koje je uvježbala učiteljica Ljiljana Dominko te su bili prvi koji su isprobali sve elemente ove neobične učionice, koja se sastoji od natkrivene bine s pločom, klupa, hotela za kukce, kućica za ptice, malog vrta sa začinskim biljem, stola za igranje igre križić - kružić, senzomotorne staze od prirodnih materijala te goleme praćke od recikliranog materijala pomoću koje se loptom gađa meta. Vjerujemo kako će naši učenici u novoj učionici pod vedrim nebom uživati, ali i da će ju čuvati i paziti kako bi što duže bila ovako lijepa.







Nema komentara:

Objavi komentar

Green games – Igra domino

Učenici 4. b sa svojom su učiteljicom Natašom Ljubić Klemše sudjelovali na ekološkoj radionici izrade domino pločica od kartona. Već korište...